2020-06-09
Panasonic szenzorok raktárról

Raktárról kínáljuk a Panasonic alap szenzorait.

Cégünk a Panasonic, azaz az egykori SunX szenzoraival bővítette raktárkészletét, így a felmerülő igényeket akár már aznap teljesíteni tudjuk.
Azon termékek esetén, amelyek nem találhatóak meg a raktárunkban, a beszállítási idő akár 1-1,5 hét lehet.

Típusok

Fotoelektromos szenzorok

Optikai szenzorok a legkülönbözőbb méretben és kialakításban is elérhetőek. Az alapvető funkciókon felül bizonyos típusokon elérhető az érzékenység beállítás, használhatóak reflektorral, vagy épp anélkül. A fotoelektromos szenzorok kimagasló tudásának köszönhetően a legszélesebb körben használhatóak.

 

Tovább a termékre caret

Trigonometrikus szenzorok

Optikai szenzorok egyik típusa, a háttérelnyomás lehetővé teszi a szín-független érzékelést. A szenzorban az adó-, és vevőegység egyetlen közös házban található, és a szenzor használata nem igényel reflektort. A szenzor tökéletes az emberek, állatok, vagy csomagok érzékelésére (automata ajtók, szállítószalagok).

 

TOVÁBB A TERMÉKRE caret
 

Induktív szenzorok

Lehetővé teszik a fém (vas, acél, sárgaréz, alumínium) érzékelését 1-22mm távolságról. Az induktív szenzorok elérhetőek csatlakozós, kábeles, valamint menetbe illeszthető kivitelben egyaránt. Nagy előnyük, hogy jelentős porterhelés mellett ipari környezetben is tökéletesen ellátják feladatukat.

 

TOVÁBB A TERMÉKRE caret
 

Lézer szenzorok

A lézersugárnak köszönhetően egészen kis keresztmetszetű tárgyak észlelése is megvalósítható meglehetősen nagy távolságról (akár 1mm átmérőjű tárgyat 300mm távolságról). A lézer szenzorok válaszideje <0,5ms.

 

TOVÁBB A TERMÉKRE caret