Rólunk

 
 
30
 

éves
szakmai
tapasztalat


Már 30 éve a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki partnereinket, legyen szó az általunk forgalmazott termékek minőségéről, vagy a nálunk dolgozó kollégáink szakértelméről egyaránt.

A kezdetektől

Cégünk 1993-ban alakult, mint ékszíj kereskedelmi vállalkozás, azonban a piaci igények folyamatos figyelembevételével fokozatosan bővítettük termékkínálatunkat, így mára cégünk Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik piacvezető hajtástechnikai, robottechnikai, gépépítő, illetve tömlő- és szerelvény alkatrészeket forgalmazó nagykereskedelmi vállalata!


Folyamatos fejlődés

Fennállásunk alatt vállalatunk nemzetközi szintre nőtte ki magát. Így jelenleg öt országban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában és Szerbiában, közel 200 munkatársunk dolgozik azon, hogy ügyfeleink folyamatos gyors és pontos kiszolgálásban részesüljenek.5

országban

180+

fős szakértő csapat

40 000+

féle termék raktárról

12 000+

vásárló

Miért válasszon minket?

Mert szakértőkkel dolgozunk!

Olyan munkatársakkal, akik pontosan tudják, hogy mi az, amire Önnek szüksége van, akik átfogó információt biztosítanak az Önben felmerülő kérdésekre, akik kellő szakértelemmel támogatják az Ön vállalkozásának fejlődését. 

További előnyünk

Óriási termékpalettával rendelkezünk

Óriási termékpalettával rendelkezünk

Nálunk mindent megtalál, ami a hajtástechnikához, gépépítéshez, robottechnikához, illetve tömlők és szerelvényeik beszerzéséhez szükséges.

Raktárról szállítunk

Raktárról szállítunk

A régió egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk az általunk forgalmazott termékekből, ezért gyorsan tudunk reagálni a felmerülő igényekre.

Partner kedvezmények

Partnereinknek kivételes, személyre szabott kondíciókat biztosítunk

Legyen Partnerünk, és élvezze a partnerséggel járó további előnyöket!

Folyamatosan fejlesztünk

Folyamatosan fejlesztünk

Fejlesztünk annak érdekében, hogy lépést tartsunk a piaci változásokkal és fejlődünk azért, hogy még szélesebb körben tudjuk kielégíteni a vásárlói igényeket.

Akár másnapra szállítunk

Akár 24-48h belül szállítunk

Raktáron lévő termékeinket a lehető leggyorsabban, akár másnapra kiszállítjuk Önnek.

Egyedi igényeket valósítunk meg

Egyedi igényeket valósítunk meg

Saját műhelyünkben az egyedi igényeknek megfelelően, megrendelt termékeit készre gyártjuk.


Felkeltettük érdeklődését?