Árajánlatok és megrendelés visszaigazolások általános feltételei

.

1. Ajánlataink általános felételei a következők, melyek minden írásban és szóban kiadott árajánlatra érvényesek:

a. A "*" jellel megjelölt termékeket semmilyen formában nem tudjuk visszavásárolni, kérjük fokozott figyelemmel adja le rendelését az így kiajánlott termékekre!

b. Az ajánlatban megadott határidő(k) tájékoztató jellegű(ek), azok a beszállítóink által küldött információ(k) alapján lettek kiadva! A mindenkori piaci helyzet befolyásolhatja az ott megjelölt szállítási időt, melynek módosulásáért felelősséget nem vállalunk. A szállítási határidők a világszintű logisztikai és alapanyaghiányból eredő problémák kapcsán változhatnak.
A raktárról ajánlott termékeket csak a mindenkori készlet erejéig tudjuk garantálni, a termékekre az időközi értékesítés jogát fenntartjuk.

c. Előreutalásos fizetési mód választása esetén a nem raktári tételek szállítási határideje a befizetett előleg kiegyenlítése és a pénz számlánkra való beérkezése után értendő!

d. Az ajánlataink érvényessége 5 munkanap.

e. Megrendelés esetén kérjük, hivatkozzon az ajánlatszámra.

 

 

2. Megrendelés visszaigazolásaink általános felételei a következők, melyek minden írásban és szóban kiadott visszaigazolásra érvényesek:

a. A "*" jellel megjelölt termékeket semmilyen formában nem tudjuk visszavásárolni, kérjük, visszaigazolásunkat ezt figyelembe véve fogadja el.

b. Amennyiben a visszaigazolás kiküldésétől számított 24 órán belül az ügyfél részéről visszajelzés nem érkezik, úgy a rendelés visszaigazolás teljes tartalmát elfogadottnak tekintjük.

c. Amennyiben megrendelését személyesen kívánja átvenni bármelyik telephelyünkön, 7 munkanap áll rendelkezésére ezt megtenni. A határidő lejárta után cégünk fenntartja a jogot a megrendelt termékek tovább értékesítésére!

d. A visszaigazoláson feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek és a beszállítóink által küldött információ(k) alapján lettek kiadva! A mindenkori piaci helyzet befolyásolhatja az ott megjelölt szállítási időt, melynek módosulásáért felelősséget nem vállalunk. A szállítási határidők a világszintű logisztikai és alapanyaghiányból eredő problémák kapcsán változhatnak.

 

3. Egyéb általános feltételek, melyek mind az árajánlatokra, mind a megrendelés visszaigazolásokra vonatkoznak:

a. A kedvezményes árak mennyiségi egységárra vonatkoznak és az ÁFA-t nem tartalmazzák. Az egységár minden esetben a kért mennyiségre vonatkozik, eltérő mennyiség esetén az egységárak változhatnak.

b. A kiszállítás esetleges díját az árajánlat, vagy a visszaigazolás nem feltétlenül tartalmazza.

c. Az átutalással történő fizetés csak akkor engedélyezett, ha a számla kiállításának időpontjában az ügyfélnek nincs 15 banki napot meghaladó lejárt tartozása!